Gå til indhold

Asiatisk Plads

Seneste nyheder

 • Udnævnelse: Administrerende direktør i Børnefonden Bolette Christensen er blevet udnævnt til ny formand for Udenrigsministeriets Oplysningspulje. Oplysningspuljen uddeler årligt 17 millioner kroner til formidling og oplysning om globale forhold og Danmarks udviklingssamarbejde.
   
 • Udenrigsministeriets nye podcast: Nu kan danskerne med Udenrigsministeriets nye podcast Ambassadørerne høre analyser fra Danmarks udkigsposter, når skiftende ambassadører bliver interviewet om aktuelle emner. Abonnér i iTunes og Soundcloud.
   
 • Flere penge til unge: Udviklingsminister Ulla Tørnæs lancerede i august et udspil, der skal udbygge og fastholde et ungefokus i det danske udviklingssamarbejde. Udspillet er en del af den danske humanitære strategi Verden 2030.
   
 • Verdens største antikorruptionskonference i Danmark: Danmark er vært for verdens største antikorruptionskonference, når International Anti-Corruption Conference afholdes i Bella Center i oktober 2018. Konferencen afholdes i et samarbejde mellem den danske regering, Transparency International og International Anti-Corruption Conference Council.
   
 • Danmark styrker indsats for religiøse minoriteter: I august fremlagde udenrigsminister Anders Samuelsen og udviklingsminister Ulla Tørnæs en ekstrabevilling til styrkelse af arbejdet med beskyttelse af religiøse minoriteter i regeringens forslag til finanslov for 2018.
   
 • Støtte til verdensmål og erhvervslivets muligheder: I august delte syv danske ministre erfaringer med de danske ambassadører og chefer i Udenrigsministeriet om værdien af myndighedssamarbejde og partnerskaber, og hvordan danske erfaringer kan komme til gavn for bæredygtig udvikling, de bilaterale relationer og den private sektor.

Læs de seneste nyheder på um.dk

Læs de seneste evalueringer på um.dk/evalueringer

Annonce: Invitation til åbent seminar – Evaluering af udviklingssamarbejde: Nye erfaringer og fremtidige perspektiver (um.dk/da/danida/resultater/eval/eventside/)

 

Top

Denne side er artikel 24 af 26 til publikationen "Udvikling nr. 3 · 2017 · September".
Version nr. 1.0 af 14-09-2017
Publikationen kan findes på adressen http://www.netpublikationer.dk/um/udvikling_0317/index.html