Gå til indhold

360° – Verden i Udvikling

Nr. 1 · februar 2018

Resumé

Kære læser,
Det nyeste Magasinet 360° giver dig historier om verdens udvikling fortalt af nogle af de dygtigste journalister og fotografer, som er rejst langt for at bringe verden tæt på dig.

Rasmus Bøgeskov Larsen er taget ud i Jordans ørken, hvor folkene i Sahara Forest dyrker agurker med succes og standser ørkenens spredning. I Yemen tager fotografen Amira Al-Sharif dig med på en rejse ind i Yemen bag krigen og sætter ansigt på sine landsmænd. Sofi Lundin har sejlet rundt med Safari Doctors, der giver lægehjælp til landsbyer, som terror-gruppen Al-Shabbab har afskåret fra omverdenen. Thomas Aagaard har mødt Anas el-Hawars, en syrisk flygtning, som har udviklet en app gennem programmet Food for Tech, der lige har vundet en prestigiøs pris fra Massachusets Institute of Technology. Og vores egen redaktør Louise Stigsgaard har besøgt en taskforce af dedikerede unge malinesere, der bekæmper islamistisk misinformation online.

Vi fortæller også om de nye partnerskaber mellem iværksættere, virksomheder og ngoer, som med 60 millioner kr. fra Danida skal blive kommercielt bæredygtige. Som den danske start-up CodersTrust, der uddanner unge fra Bangladesh til programmører, som kan tilbyde deres arbejdskraft online.

Og så anbefaler 360° film på årets dokumentarfilmfestival CPH:DOX og den nye DR-serie Liberty baseret på Jakob Ejersbos Tanzania.

Indhold

POLITIK & RETTIGHEDER

SIKKERHED & MIGRATION

ERHVERV, TECH OG INNOVATION

IDEER, KUNST OG KULTUR

Bestil et gratis abonnement, tilmeld nyhedsbrev eller kontakt redaktionen på
www.magasinet360.dk
Følg os på Facebook, Instagram og Twitter som @magasinet360

Top

Denne side er forsiden til publikationen "360° – Verden i Udvikling – Nr. 1 · februar 2018".
Version nr. 1.0 af 22-02-2018
Publikationen kan findes på adressen http://www.netpublikationer.dk/um/360_verden_i_udvikling_feb_2018/index.html