MØD FØRENDE EKSPERT I VALGOBSERVATION

Judith D. Kelley er en af verdens førende eksperter i valgobservation. Hun er professor ved Duke University i USA og udgav dette forår den meget roste bog, “Monitoring Democracy – When International Election Observation Works, and Why It Often Fails”.

Judith D. Kelley gæster i oktober Danmark, og der bliver lejlighed til at høre hende fortælle om sin forskning, når FSB-foreningen den 15. oktober holder et offentligt debatmøde om valgobservation. Her bliver der også oplæg af Malgorzata Wasilewska, chef for EU’s enhed for demokrati og valgobservation, Britha Thomsen, EU-parlamentariker for Socialdemokraterne, og et par erfarne FSB-valgobservatører.

MØDET HOLDES KL. 13-16 I EIGTVEDS PAKHUS, ASIATISK PLADS 2G, KØBENHAVN K.

Invitation med detaljeret program vil blive udsendt i september til alle medlemmer af FSB.

Om formiddagen optræder Judith D. Kelley også på et miniseminar for inviterede langtidsobservatører. Det er arrangeret af NIRAS og Udenrigsministeriet og byder desuden på oplæg af Jørgen Elklit, professor ved Aarhus Universitet.

Judith D. Kelley er i øvrigt dansker, og man kan læse mere om hendes arbejde og bog i et interview, Poul Smidt lavede med hende i IHBnyt 1/11.
Denne side er kapitel 2 af 7 til publikationen "FSBnyt, nr. 3 – september 2012".
Version nr. 1.0 af 30-08-2012
Publikationen kan findes på adressen http://www.netpublikationer.dk/um/11171/index.htm

 

 
 
 
  Udenrigsministeriet © | www.um.dk