FSBnyt, nr. 2 – juni 2012

FREDS- OG STABILISERINGSBEREDSKABET

Ny nation skal på vingerne
Enhver nation har brug for en sikker og velfungerende international lufthavn. Det gælder også verdens yngste nation, Sydsudan. Men der er lang vej igen, så Sydsudan får FSB-assistance til at bringe sikkerheden i lufthavnen i orden. Keld Zülow er til dagligt sikkerhedschef i Center for Luftfart under Trafikstyrelsen og dermed vant til ordnede forhold. Sådan var det ikke i Sydsudan.

Nyt institut efterlyser langtidsobservatører
Institut for Flerpartisamarbejde, som åbnede i København i maj 2011 for at støtte demokratisk kultur, politiske partier og flerpartisystemer i udviklingslandene, ønsker et samarbejde med FSB og er især interesseret i den ekspertise, som langtidsobservatører ved valg i Afrika og Asien har.

Medaljer til IHB-veteraner
For første gang nogensinde er IHB/FSB'ere blevet dekoreret for deres arbejde i organisationen. Alle de 60 IHB'ere, der var udsendt som observatører for Sri Lanka Monitoring Mission (SLMM) i perioden 2002-6 har fået medaljer.

Nyt navn
FSBnyt hed tidligere IHBnyt, men skiftede navn ved årsskiftet, fordi IHB, Danmarks Internationale Humanitære Beredskab, tog navneforandring til Freds- og Stabiliseringsberedskabet.Billede af publikationens forside

Indholdsfortegnelse:


NY NATION SKAL PÅ VINGERNE – VERDENS YNGSTE NATION, SYDSUDAN, FÅR FSB-ASSISTANCE TIL AT BRINGE SIKKERHEDEN I LUFTHAVNEN I ORDEN
MEDALJER TIL IHB-VETERANER – ENDELIG KOM BELØNNINGEN TIL SRI LANKA-UDSENDTE
NYT INSTITUT EFTERLYSER LANGTIDSOBSERVATØRER
NU ER DEN HER!
NYT NAVN TIL FORENING
MANGE VILLE SIGE FARVEL
MEDDELELSER


Kolofonen


Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark

Tlf: 33920000
Fax: 32540533
E-mail: um@um.dk


Denne side er forsiden til publikationen "FSBnyt, nr. 2 – juni 2012".
Version nr. 1.0 af 18-07-2012
Publikationen kan findes på adressen http://www.netpublikationer.dk/um/11163/index.htm

 

 
 
 
  Udenrigsministeriet © | www.um.dk