Gå til indhold

360° – Verden i Udvikling

Nr. 4 · september 2018

Resumé

360° - Danmarks globale magasin er i september-nummeret ude i kanter af verden, hvor få danske journalister har været før. Tag med fotografen Rasmus Flindt Pedersen, der sidste år vandt årets pressefoto, til Nordyemen. Og læs om, hvordan syriske stammeledere giver tidligere Islamisk Stat-krigere amnesti i en reportage fra det nordlige Syrien. Følg også 360° til Venezuela, hvor den franske fotograf Chris Huby skildrer den menneskelige tragedie i en af verdens mest omfattende økonomiske kriser.

Grønne løsninger dukker op i Egypten, der længe har taget Nilens vand som en selvfølge, men nu får vandmangel som følge af en ny stor dæmning. Vand kan også hentes ud af den blå luft, har den amerikanske startup Zero Mass Water opdaget. Læs om startuppen i Ti ideer, der forbedrer verden. Og følg i septembers tech-portræt den danske startup Unumed, der med en irisscanner og kunstig intelligens vil revolutionere afrikanske hospitaler.

Korruption hæmmer økonomisk vækst og øger fattigdom, og Danmark er aktiv i at bekæmpe den. Verdens største konference for antikorruption løber af stablen i København i efteråret. Men kampen mod korruption er farlig. Hør om modige kvinder og mænd i Ukraine og Uganda, der sætter livet på spil. Læs også om den danske topdiplomat Jens Christan Wandel, som også går en strid kamp i møde, når han skal reformere FN-systemet i karambolage med magt og privilegier.

God læselyst og følg os på Facebook, Instagram og Twitter som @Magasinet360

Indhold

POLITIK & RETTIGHEDER

KLIMA, SIKKERHED & MIGRATION

BUSINESS, TECH OG INNOVATION

IDEER, KUNST OG KULTUR

Bestil et gratis abonnement, tilmeld nyhedsbrev eller kontakt redaktionen på
www.magasinet360.dk
Følg os på Facebook, Instagram og Twitter som @magasinet360

Top

Denne side er forsiden til publikationen "360° – Verden i Udvikling – Nr. 4 · september 2018".
Version nr. 1.0 af 25-09-2018
Publikationen kan findes på adressen http://www.netpublikationer.dk/um/360sept18/index.html